Ontdek nieuw potentieel

Statushouders bieden nieuwe kansen voor uw organisatie. Als nieuwkomers in onze samenleving staan ze te popelen om voor u aan de slag te gaan. Ze hebben de competenties, werkervaring en motivatie. Alleen hebben ze enige begeleiding nodig om een goede start te maken in uw organisatie. Daar helpen wij bij. Onze recruiters hebben in hun eigen taal toegang tot de sociale netwerken en communities die door nieuwkomers worden gebruikt. Door onze bekendheid met hun taal en cultuur komen we snel en effectief tot de juiste match. Ontdek nieuw potentieel voor uw vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Nieuwe kansen

Voor veel organisaties is het zoeken onder nieuwkomers onbekend terrein. Anderzijds is het voor statushouders een hoge drempel om bij organisaties aan te kloppen. Terwijl er volop kansen zijn voor een goede match. Om dit potentieel toch te benutten bieden wij op maat recruitment. Daarmee krijgen statushouders een nieuwe kans om een nieuw bestaan op te bouwen. En krijgt u een nieuwe kans om uw vacatures te vervullen.

 

Onze bemiddeling

Onze bemiddeling is uniek. Wij gaan uit van uw vacature en zoeken daar de juiste nieuwkomer bij. Na de match, intake, screening en diplomavalidatie hebben wij een goed beeld van de kandidaten en begeleiden we ze niet alleen tijdens de sollicitatieprocedure maar ook na de plaatsing. Onze mentoren maken de kandidaten vervolgens wegwijs in uw organisatie en uw manier van werken.

 

Haal uw MVO doelen

Met het plaatsen van nieuwkomers geeft u invulling aan het MVO beleid van uw organisatie. Door de integratie van vluchtelingen geeft u bovendien vorm aan uw inclusiviteitsbeleid. Nu zijn vluchtelingen veelal in de bijstand of werken ze ver onder hun niveau. Het hebben van een baan draagt bij aan zelfrespect, het leren van de taal en zelfredzaamheid in het algemeen. Verschillende organisaties zijn er al druk mee bezig. Wij doen het op onze eigen, unieke manier.

Vanuit de eigen cultuur

Onze recruiters spreken de taal en zijn zelf vaak opgegroeid in dezelfde cultuur als die van nieuwkomers. Dat schept een band. Belangrijk, want in een vertrouwelijke setting kom je makkelijker tot een goede match.

Goede scholing

Vluchtelingen die naar Nederland komen zijn vaak goed opgeleid en bieden veel potentieel voor verdere ontwikkeling. Natuurlijk zijn er verschillen tussen het Nederlandse en bijvoorbeeld het Syrische onderwijs maar voor een groot deel komen ze beslist overeen. Ook dat brengen wij in kaart.

Creatieve oplossing

Onze recruitment aanpak is absoluut een creatieve oplossing. Het vereist een kleine omslag in denken. Maar daar krijgt u veel voor terug. Want onze kandidaten zijn uiterst gemotiveerd, loyaal en hebben veel in hun mars. Zo draagt u op een creatieve manier bij aan een duurzame oplossing voor beide partijen.

Commitment beide kanten

Na plaatsing van de kandidaat zullen de eerste stappen de nodige aandacht vergen. Er is beslist commitment nodig van beide kanten om er een succes van te maken. Daarom gaan we ook uit van een langdurige plaatsing om het een gezonde kans te geven. Ook daarin blijven wij ondersteunen. U krijgt een werknemer voor het leven met een grote bereidheid tot (om- en bij)scholing.

 

Krapte op de arbeidsmarkt

Vele sectoren kampen met een krappe arbeidsmarkt. Denk aan vele onvervulbare vacatures in de ICT, bouw, zorg, onderwijs. Met enige (om- en bij)scholing kunnen nieuwkomers hierin van grote betekenis zijn. Maar we zijn niet alleen actief in deze sectoren. Wij staan open voor vacatures voor elke bedrijfstak.

 

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om uw vacatures te vervullen met deze nieuwe talenten? Maak een afspraak. In een oriƫnterend gesprek komt u alles te weten over onze nieuwe manier van recruitment.