Nieuwe baan, nieuwe start

Ben jij net in Nederland aangekomen en statushouder? Of werk je al een tijdje in Nederland als statushouder? Dan ben jij de nieuwkomer waar wij naar zoeken. Wij zijn Talents for the Netherlands, een recruitmentbureau speciaal voor nieuwkomers. Wij zoeken talenten voor de vacatures van onze opdrachtgevers om zo nieuwkomers een nieuwe start te geven in de Nederlandse maatschappij.

Meld je vrijblijvend aan

Talents for the Netherlands

Wij zijn ervan overtuigd dat je het snelst en het best een nieuwe taal en cultuur leert in een werkomgeving. Andersom maken organisaties graag gebruik van jouw ervaring en competenties. Talents for the Netherlands vormt een brug om beide partijen tot elkaar te laten komen. Om samen een duurzame werkrelatie aan te gaan.

 

Job mentoring

Onze mentoren begeleiden je in de eerste maanden van je nieuwe baan. Ze hebben regelmatig contact met je om je wegwijs te maken in het werk en de organisatie. Ook begeleiden ze de organisatie zelf. Want soms is het even wennen aan een nieuwe collega met een andere achtergrond en andere manier van werken. Met een beetje geduld en goede begeleiding zal je snel gewend zijn aan je nieuwe omgeving.

Vacature centraal

Bij ons staat de vacature van onze opdrachtgever centraal. Daarvoor zoeken wij geschikte kandidaten onder nieuwkomers. De uiteindelijke selectie leggen wij voor aan onze opdrachtgevers. Krijg jij de baan? Dan begeleiden we je gedurende de eerste 3 maanden op je nieuwe werkplek. Je staat er niet alleen voor.

Jouw talent

Veel nieuwkomers hebben een goede opleiding genoten in hun land van herkomst. Door verschil in onderwijsniveau kan er een drempel zijn voor bedrijven. Wij brengen dat goed in kaart zodat zowel opdrachtgevers als kandidaten precies weten waar ze aan toe zijn. Een validatie van jouw diploma behoort daarom standaard bij onze intake.

Duurzame werkrelatie

We gaan uit van een langdurige relatie tussen onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Pas dan haal je maximaal resultaat voor beide partijen. Het duurt namelijk even voordat je helemaal gesetteld bent in je nieuwe baan. Maar als dat eenmaal zover is, dan komt jouw talent volledig tot z’n recht.

Meld je aan

Wil jij een nieuwe start maken in de Nederlandse samenleving? Meld je aan en upload je CV. Dan nemen wij contact met jou op zodra wij een vacature hebben die past bij jouw talent, ervaring en opleiding.

Achtergrond en werkervaring

Maximum file size: 10MB