Junior Verpakker

  • 2 juli 2024

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een historie van bijna 150 jaar en uitgegroeid tot marktleider in industrieel verpakken. Zij werken voor de mooiste exporterende bedrijven en biedt maatwerkoplossingen aan zoals het maken van kartonnen houten kisten en kartonnen verpakkingen, om het product in perfecte staat op de plaats van bestemming te laten komen, waar ook ter wereld. Verspreid over 7 vestigingen in Nederland werken ruim, 450 medewerkers bij dit prachtige bedrijf.

Wat ga je doen:

Als junior verpakker werk je samen aan verschillende projecten. Wat jij verpakt gaat de hele wereld over. Dit kan op locatie van de klant zijn, maar ook in het eigen pand. Én het is nooit saai, de ene keer verpak jij een onderdeel van een motor van een groot schip en de andere keer een onderdeel van een vliegtuig.

Elke dag sta jij samen met je team voor een nieuwe uitdaging. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag anders kan zijn.

Wat wordt gevraagd:

  • Je hebt ervaring met houtverwerking en eerder met een boormachine en/of hamer gewerkt, bijvoorbeeld bij het maken van pallets, kozijnen of andere houten producten.
  • Je hebt technisch- en ruimtelijk inzicht en kunt bijvoorbeeld een tekening met afmetingen lezen.
  • Je werkt graag samen in een team.
  • Je beheersing van de Nederlandse taal is op het niveau A2-B1.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar vind je jezelf wel geschikt? Twijfel dan niet om toch te reageren!

Wat is het aanbod:

 Een prima salaris, je werkt bij een familiebedrijf met een goede werksfeer en prettige collega’s. De arbeidsvoorwaarden, waaronder ook een pensioenregeling,  zijn goed en je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt een reiskostenvergoeding en er zijn volop mogelijkheden om door te groeien in je vakgebied.

Interesse of direct solliciteren, stuur je reactie naar wim@talentsforthenetherlands.nl of freek@talentsforthenetherlands.nl