Eindejaarsbericht Talents for the Netherlands

  • 19 december 2022

Het einde van het jaar nadert. Tijd voor ons om de balans op te maken van onze resultaten dit jaar. We zijn ondertussen een kleine 3 jaar actief in de bemiddeling van enthousiaste en bekwame statushouders naar vast werk. In die 3 jaar hebben we een groot netwerk weten op te bouwen en weten steeds meer bedrijven en instellingen ons te vinden.

Naast het feit dat we ons netwerk verder hebben uitgebreid en initiatieven tot samenwerking  zijn aangegaan, is het van belang te vertellen dat we ook dit jaar weer een zeer diverse portefeuille aan klanten en prospects hebben opgebouwd. Samen met deze klanten hebben we weer een mooi aantal nieuwkomers naar een baan kunnen bemiddelen. Win-win vinden wij dat!

Het afgelopen jaar heeft Talents for the Netherlands voor de volgende vacatures een succesvolle bemiddeling gerealiseerd: 2 HR Integration Consultants, een Analist/Rekenmeester, een Planner, een Facilitair Medewerker, een CFO en een Medewerker Klantadministratie.

Zoals u ziet betreft het een verscheidenheid aan functies op verschillende niveaus.

Naast een verscheidenheid aan functies hebben wij onze werkzaamheden voor een verscheidenheid aan organisaties verricht, o.a. voor:

  • De Volksbank
  • Adessa
  • Buyflex
  • De Jaarbeurs Utrecht
  • AT Osborne
  • Hieroo

Samen met onze klanten en onze nieuwkomers hopen we ook in 2023 van toegevoegde waarde te blijven bij het vinden van de juiste mensen voor de vele vacatures in onze krappe arbeidsmarkt.

En zo hopen we ons steentje bij te dragen aan een mooie en succesvolle toekomst voor diegenen die op de vlucht gingen voor oorlog en geweld en hier een nieuwe kans kregen op een beter bestaan.

Wij wensen iedereen Gezellige Feestdagen en een Voorspoedig 2023!

Team Talents for the Netherlands