Blij met Nieuwkomer Isa!

  • 20 april 2023

Een bericht van AT Osborne (AT Osborne | Consultants en managers met hart voor vernieuwing)

Hoewel AT Osborne steeds meer toewerkt naar een omvangrijker en gemêleerd medewerkersbestand, hebben we nog een lange weg te gaan. Zeker als het gaat om culturele diversiteit en afstand tot de arbeidsmarkt.
Met die gedachte zochten wij afgelopen jaar de samenwerking op met de organisatie Talents for the Netherlands; een recruitmentbureau dat zich inzet voor vluchtelingen die buiten de reguliere arbeidsmarkt vallen. Dat sprak ons aan. Niet om invulling te geven aan ons inclusiviteitsbeleid, maar vooral omdat we echt verschil willen maken voor alle nieuwkomers met arbeidspotentieel.

Zo kwam Isa Kabuye op ons pad. Hij bleek een fantastische match voor de rol van facilitair medewerker. Isa is sociaal, hardwerkend en een echt mensenmens. Een waardevolle collega die we absoluut willen vasthouden. Dat hebben we na een inwerkperiode van een half jaar inmiddels bekrachtigd met een vast contract.

Isa, we zijn blij dat je er bent! Wim Kerkhof, bedankt voor de succesvolle bemiddeling en fijne ondersteuning vanuit Talents for the Netherlands.